Szerelem vonzó, önbizalom növelő ásvány karkötő

Nincs értékelés
–12 %
szerelem vonzo onbizalom novelo asvany karkoto
4 536 Ft 4 752 Ft 4 969 Ft 5 185 Ft 5 401 Ft 5 618 Ft 4 536 Ft-tól –12 % 3 992 Ft 4 182 Ft 4 373 Ft 4 563 Ft 4 753 Ft 4 944 Ft 3 992 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Szerelem vonzó, önbizalom növelő ásvány karkötő citrinnel, rutilkvarccal és cirkóniás köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Gránát

Gránát hatása: Energikus és vitalizáló hatással bír, fokozza az életerőt és az optimizmust. Erősíti a vért, segíti a vérkeringést és a szív működését.

Csillagjegy: A Skorpió és a Bak csillagjegyhez kapcsolódik, erősítve azok tulajdonságait. Hatékony lehet az Oroszlán és a Kos számára is, segítve önbizalmukat és kitartásukat.

Csakra: Főként a gyökércsakrahoz kapcsolódik, segítve az alapvető biztonság és stabilitás érzetének megteremtését. Aktiválja és tisztítja a koronacsakrát, segítve a spirituális kapcsolatot.

Szellemi terület: Serkenti az érdeklődést és a kitartást, segítve az új kihívásokkal való szembenézést. Növeli a koncentrációt és a mentális éberséget.

Lelki terület: Fokozza az önelfogadást és az önismeretet, segítve a belső harmónia elérését. Csökkenti a szorongást és a félelmet, erősítve a belső erőt.

Mentális terület: Segíti a célok kitűzését és azok elérését, támogatva a pozitív gondolkodásmódot. Csökkenti a stresszt és a lehangoltságot, javítva az életminőséget.

Test: Fizikai szinten támogatja a vérellátást és az anyagcserét, javítva az energiaáramlást. Segít a szív- és érrendszeri problémák, valamint az alacsony vérnyomás kezelésében.

 

Rutilkvarc

Rutilkvarc hatása: Erősíti az önbizalmat és segíti a döntéshozatalt. Pozitív energiával tölt fel és támogatja az életcél megtalálását.

Csillagjegy: Bika és Oroszlán csillagjegyűek számára különösen kedvező hatású. Segít az önbizalom növelésében és a célok elérésében.

Csakra: A napfonat és a gyökér csakra közötti egyensúlyt támogatja. Serkenti az energiaáramlást és a spirituális fejlődést.

Szellemi terület: Segíti a kreativitást és az intuíciót. Fejleszti az érzékelést és a megértést.

Lelki terület: Csillapítja a szorongást és a stresszt. Segít az érzelmi egyensúly megtartásában és a lelki békében.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolkodást és segít a koncentrációban. Serkenti az ötletelést és a kreatív gondolkodást.

Test: Segíthet a hormonháztartás és az anyagcsere szabályozásában. Jótékony hatással lehet az emésztési problémákra és az immunrendszerre.