Munkahelyi stresszoldó, önbizalom növelő, türelmet ösztönző karkötő

Nincs értékelés
–12 %
munkahelyi stresszoldo onbizalom novelo turelmet osztonzo karkoto
4 032 Ft 4 224 Ft 4 416 Ft 4 608 Ft 4 801 Ft 4 993 Ft 4 032 Ft-tól –12 % 3 548 Ft 3 717 Ft 3 886 Ft 4 055 Ft 4 225 Ft 4 394 Ft 3 548 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Munkahelyi stresszoldó, önbizalom növelő, türelmet ösztönző ásvány karkötő moha acháttal, kép jáspissal, breccsa jáspissal, morganittal és hematit köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  •   8 mm-es ásványgyöngyök
  • 10 mm-es Moha achát  - 1 db

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Achát

Achát hatása: Jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Segít az érzelmi egyensúly megteremtésében és a stressz csökkentésében. Erősíti az önbecsülést és a pozitív énképet.

Csillagjegy: Különösen kedvező hatást gyakorol a Rák, a Mérleg és a Vízöntő jegy szülötteire. Segíti az egyén jellemfejlődését és az érzelmi stabilitás megőrzését.

Csakra: Általában a gyökércsakrát és a koronacsakrát harmonizálja és tisztítja. Segít az energiák szabad áramlásában és az energetikai egyensúly fenntartásában.

Szellemi terület: Segíti az életutunk megértését és az önfejlődést. Serkenti az intellektuális képességeket és a kreativitást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegrendszerre és segít a belső béke elérésében. Fokozza az empátiát és segít az érzelmi sebek gyógyításában.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolatokat és segít a koncentrációban. Serkenti az agy működését és segít a mentális tisztánlátásban.

Test: Fizikailag támogatja az immunrendszert és segít a test energetikai egyensúlyának fenntartásában. Csökkenti a fájdalmat és segít az általános vitalitás megőrzésében.

 

Jáspis

Jáspis hatása: Földelő és stabilizáló hatású, segít a belső harmónia megteremtésében. Növeli az állóképességet és a vitalitást, valamint segít a stressz kezelésében.

Csillagjegy: A Szűz és a Bak jegy szülötteinek különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és a kitartást.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a földelést és a stabilitást. Javítja az alapvető biztonságérzetet és az önbizalmat.

Szellemi terület: Fokozza a koncentrációt és a megértést, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a kreativitást és az új ötletek megvalósítását.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre, segítve a stressz és a feszültség oldását. Erősíti az elfogadást és a belső béke érzését.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és a depressziót, segítve az érzelmi egyensúly helyreállítását. Fokozza az éberséget és a mentális tisztaságot.

Test: Segít az emésztési problémák enyhítésében és a vérkeringés javításában. Erősíti az immunrendszert és támogatja a sebgyógyulást.

 

Morganit

Morganit hatása: Nyugtató és megnyugtató hatású. Segíthet csökkenteni a stresszt és az szorongást. Ösztönzi az érzelmek kifejezését és elfogadását. Fokozza az empátiát és a szeretetet. Serkenti az önelfogadást és az önbecsülést.

Csillagjegy: Bika és Skorpió. Halak és Rák is pozitívan reagálhatnak rá. Oroszlán és Kos is kapcsolódhat hozzá.

Csakra: Szívcsakra (Anahata). Harmadik szem (Ajna) is aktiválódhat morganit hatására.

Szellemi terület: Bátorítja a kreativitást és az inspirációt. Segít a személyes növekedésben és fejlődésben.

Lelki terület: Hozzájárul a szeretet és a harmónia megtalálásához a kapcsolatokban. Segít feldolgozni és megoldani az érzelmi traumákat.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolkodást és a érzelmi stabilitást. Növeli a mentális tisztánlátást és a megértést.

Test: Csökkentheti a stressz okozta fizikai tüneteket, például a fejfájást vagy az izomfeszülést. Jótékony hatással lehet a szív és a keringési rendszerre.

 

Hematit

Hematit hatása: Erős védelmet nyújt a negatív energiák ellen és támogatja a földelést. Segít a vérképzésben és a vérnyomás stabilizálásában.

Csillagjegy: A Kos és a Skorpió jegy szülöttei számára különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és támogatja a bátorságot.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a stabilitás és a biztonság érzetét. Fokozza az energiát és segít az életenergia folyamatos áramlásában.

Szellemi terület: Növeli a koncentrációt és a mentális tisztaságot, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a megértést és a logikus gondolkodást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre és segít a stressz kezelésében. Serkenti az önbizalmat és segít elfogadni a külső változásokat.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és segít az érzelmi stabilitás fenntartásában. Fokozza a mentális erőt és támogatja a kitartást.

Test: Javítja a vérkeringést és segít az oxigénellátásban. Csökkenti a fáradtságot és támogatja a vitalitást.