Harmónia, szerelem, nyugtató karkötő

Nincs értékelés
–12 %
harmonia szerelem nyugtato asvany karkoto
4 043 Ft 4 235 Ft 4 427 Ft 4 619 Ft 4 811 Ft 5 003 Ft 4 043 Ft-tól –12 % 3 558 Ft 3 727 Ft 3 896 Ft 4 065 Ft 4 234 Ft 4 403 Ft 3 558 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Harmónia, szerelem, nyugtató ásvány karkötő roppantott hegyikristállyal, rózsaszín gyöngyházzal, rózsakvarccal és Shamballa gyönggyel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  • 8 mm-es ásványgyöngyök
  • 10 mm-es Shamballa gyöngy

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Hegyikristály

Hegyikristály hatása: Sejtregeneráló és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik. Javíthatja az agyi funkciókat és segíthet a depresszió kezelésében. Méregtelenítő hatással lehet a szervezetre és támogathatja az anyagcserét.

Csillagjegy: A hegyikristály számos csillagjegyhez kapcsolódik, például a Koshoz, Mérleghez és Halakhoz.

Csakra: Gyakran használják a korona csakra aktiválására és tisztítására.

Szellemi terület: Energetizáló hatása révén támogathatja a tudatosságot és a világosság felismerését.

Lelki terület: Erősítheti az empátiát és a szeretetet, hozzájárulva a lelki harmónia eléréséhez.

Mentális terület: Segíthet a stressz csökkentésében és a mentális frissesség fenntartásában.

Test: Az immunrendszer erősítése mellett támogathatja a sejtregenerációt és a méregtelenítést.

 

Gyöngyház

Gyöngyház hatása: Nyugtató és harmonizáló hatással van. Segíti az érzelmi stabilitást és a belső békét. Hozzájárulhat a tisztább gondolkodáshoz és az intuíció erősítéséhez.

Csillagjegy: Főként a Vízöntő és a Halak csillagjegy szülöttei számára ajánlott. Kapcsolódó csakrák: torokcsakra, harmadik szem csakra, koronacsakra.

Csakra: Általában a torokcsakrát és a szemhéjcsakrát stimulálja és tisztítja. Segít az energiaáramlás fokozásában és az energiakiegyensúly fenntartásában.

Szellemi terület: A gyöngyház segíthet a tudatosság megélésében és a világosság felismerésében. Támogatja a belső békét és a lelki harmóniát.

Lelki terület: Erősíti az empátiát és a szeretetet. Segít az érzelmi sebek gyógyításában és a megbocsátás folyamatában.

Mentális terület: Segít a mentális tisztánlátásban és a stressz csökkentésében. Fokozza a koncentrációt és a mentális frissességet.

Test: Fizikailag támogatja a nyugalmat és a pihenést. Segít a szervezet méregtelenítésében és az immunrendszer erősítésében.

 

Rózsakvarc

Rózsakvarc hatása: Nyugtató hatása van, segíthet csillapítani a stresszt és szorongást. Segíthet az önbizalom és az önelfogadás növelésében.

Csillagjegy: A Bikák és a Mérlegek számára rendkívül kedvező hatású lehet a rózsakvarc használata. Segíthet a szeretet és harmónia erősítésében a kapcsolataikban.

Csakra: Főleg a szívcsakrát támogatja, segítve az érzelmi egyensúlyt és a szeretet áramlását. A rózsakvarc ásvány kiegyensúlyozza és aktiválja a szívcsakrát.

Szellemi terület: Segíthet növelni az érzékenységet és az empátiát mások iránt. Serkentheti a kreativitást és az inspirációt.

Lelki terület: Érzelmileg megnyugtató hatással bír, segíthet feloldani a fájdalmat és a negatív érzelmeket. Erősítheti az önelfogadást és segíthet a szív megtisztításában.

Mentális terület: Kiegyensúlyozó hatása lehet a mentális területen, segítve az érzelmi stabilitást és a belső béke elérését. Fokozhatja a koncentrációt és a mentális tisztaságot.

Test: A rózsakvarc hagyományosan pozitív hatást tulajdonítanak a fizikai egészségre, például az immunrendszer erősítésében és a sebgyógyulás támogatásában. Gyakran használják stressz és szorongás csökkentésére, valamint a vérnyomás szabályozására.