Belső nyugalom, boldogság, pénzvonzó karkötő

Nincs értékelés
–12 %
belso nyugalom boldogsag penzvonzo karkoto
5 597 Ft 5 863 Ft 6 130 Ft 6 397 Ft 6 663 Ft 6 930 Ft 5 597 Ft-tól –12 % 4 925 Ft 5 159 Ft 5 394 Ft 5 629 Ft 5 863 Ft 6 098 Ft 4 925 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Belső nyugalom, boldogság, pénzvonzó ásvány karkötő bronzittal, kunzittal, napkővel, citrinnel, térkép jáspissal, színes turmalinnal és fazettált zafírral

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  • 8 mm-es ásványgyöngyök
  • 8 mm-es és 10 mm-es Bronzit
  • 4 mm-es fazettált Zafír - 2 db

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Bronzit

Bronzit hatása: Földelő és stabilizáló hatású. Segít megnyugtatni az elmét és csökkenti a stresszt. Védő energiákat nyújt, különösen az aura védelmére. Növeli az önbizalmat és a határozottságot. Serkenti a kitartást és a célok elérését.

Csillagjegy: Bika és Skorpió. Nyilas és Bak is jól reagálhat a bronzitra. Rák és Oroszlán is kapcsolódhat hozzá.

Csakra: Gyökércsakra (Muladhara). Napfonat (Manipura) is harmonizálódhat bronzit segítségével.

Szellemi terület: Növeli a belső erőt és stabilitást. Segít a realitásokkal való megbékélésben és elfogadásban.

Lelki terület: Fokozza az önfelfedezést és az önismeretet. Segít elengedni a múltbéli sérelmeket és traumákat.

Mentális terület: Segít a fókusz fenntartásában és a célok kitűzésében. Csökkenti az aggodalmakat és a negatív gondolatokat.

Test: Csillapítja a fájdalmat és az izomfeszülést. Segít normalizálni a vérnyomást és a hormonális egyensúlyt.

 

Kunzit

Kunzit hatása: Segít az érzelmi sebek gyógyításában és növeli az empátiát. Nyugtató hatással van a stresszre és segít az érzelmi egyensúly fenntartásában.

Csillagjegy: Kedvező hatása van a Mérleg és a Halak jegy szülötteire. Segít az önelfogadásban és az érzelmi harmónia elérésében.

Csakra: Főként a szívcsakrát harmonizálja, segítve az együttérzést és a szeretet megnyilvánulását. Aktivizálja és tisztítja a koronacsakrát, segítve a spirituális fejlődést.

Szellemi terület: Segít az intuíció fejlesztésében és az önismeret elmélyítésében. Serkenti a kreativitást és támogatja az álomfejtést.

Lelki terület: Fokozza az önbecsülést és segít a lelki békében. Nyugtatja az idegeket és segít a pozitív érzelmek megtartásában.

Mentális terület: Segít az elengedésben és a változások elfogadásában. Serkenti a mentális tisztaságot és segít a fókusz fenntartásában.

Test: Csökkenti a fájdalmat és a stresszből adódó fizikai tüneteket. Segít a szív- és keringési rendszer egészségének javításában.

 

Napkő

Napkő hatása: Energizáló és vitalizáló hatású, növeli az életerőt és a vitalitást. Segíti az optimizmus és a pozitív gondolkodás fenntartását.

Csillagjegy: Különösen előnyös a Bika, Rák és Mérleg jegy szülötteinek. Segít az életenergia harmonizálásában és az önbizalom növelésében.

Csakra: Főként a napfonat csakrát aktivizálja és tisztítja. Segít az önmegvalósításban és az egyensúly fenntartásában az élet különböző területein.

Szellemi terület: Fokozza a kreativitást és az önkifejezést. Segít a belső tűz és a lelki szenvedély megőrzésében.

Lelki terület: Serkenti az életörömöt és segít a boldogságérzet megteremtésében. Segít leküzdeni az érzelmi kihívásokat és támogatja az érzelmi stabilitást.

Mentális terület: Növeli a koncentrációt és segít a célok elérésében. Csökkenti a stresszt és segít a mentális frissesség fenntartásában.

Test: Fizikailag javítja az emésztést és serkenti az anyagcserét. Segít a fizikai erőnlét fenntartásában és a testi energia fokozásában.

 

Citrin

Citrin hatása: Energikusságot és jókedvet kölcsönöz. Segít az önbizalom növelésében és az új lehetőségek megnyitásában. Jótékony hatással van az emésztésre és a metabolizmusra.

Csillagjegy: Az Oroszlán és a Mérleg csillagjegyűek számára különösen kedvező hatással van. A Nyilasok is nagyon jól reagálhatnak rá.

Csakra: Leginkább a napfonat és a solar plexus csakrákhoz kapcsolódik. Segít az energiák egyensúlyban tartásában és fokozza a személyes hatalmat.

Szellemi terület: Serkenti a kreativitást és a tanulási képességeket. Növeli az éberséget és segít a fókusz fenntartásában.

Lelki terület: Csökkenti a félelmeket és az aggodalmakat. Segít megszabadulni az érzelmi blokkoktól és elősegíti a lelki béke elérését.

Mentális terület: Fokozza az intellektuális tevékenységeket és segít a döntéshozatalban. Csillapítja a stresszt és javítja a koncentrációt.

Test: Általánosan erősíti az immunrendszert és támogatja a vitalitást. Javíthatja a vérkeringést és segíthet az általános fizikai jóllétben.

 

Jáspis

Jáspis hatása: Földelő és stabilizáló hatású, segít a belső harmónia megteremtésében. Növeli az állóképességet és a vitalitást, valamint segít a stressz kezelésében.

Csillagjegy: A Szűz és a Bak jegy szülötteinek különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és a kitartást.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a földelést és a stabilitást. Javítja az alapvető biztonságérzetet és az önbizalmat.

Szellemi terület: Fokozza a koncentrációt és a megértést, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a kreativitást és az új ötletek megvalósítását.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre, segítve a stressz és a feszültség oldását. Erősíti az elfogadást és a belső béke érzését.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és a depressziót, segítve az érzelmi egyensúly helyreállítását. Fokozza az éberséget és a mentális tisztaságot.

Test: Segít az emésztési problémák enyhítésében és a vérkeringés javításában. Erősíti az immunrendszert és támogatja a sebgyógyulást.

 

Turmalin

Turmalin hatása: Negatív energiák elhárítása és tisztítása. Életerő és vitalitás növelése. Stressz és szorongás csökkentése. Önbizalom és belső erő megerősítése. Energiaszint emelése és vitalitás fokozása.

Csillagjegy: Bika és Skorpió számára különösen kedvező. Halak, Rák és Bak is használhatják a jótékony hatásait. Azok számára is ajánlott, akiknek a horoszkópjában a Vénusz vagy a Plútó domináns.

Csakra: Gyökércsakra: a stabilitás és biztonság megerősítése. Szívcsakra: az együttérzés és a szeretet energiájának támogatása. Harmadik szem csakra: a tudatosság és a belső látás fejlesztése.

Szellemi terület: Kreativitás és inspiráció fokozása. Képesség a belső bölcsességhez és intuitív gondolkodáshoz.

Lelki terület: Önértékelés és önelfogadás erősítése. Félelmek és blokkok leküzdése. Spirituális növekedés támogatása és irányítása.

Mentális terület: Kiegyensúlyozott gondolkodás és érzelemkezelés támogatása. Koncentráció és fókusz javítása.

Test: Energiaszint növelése és fáradtság csökkentése. Immunrendszer erősítése és általános jó közérzet támogatása.

 

Zafír

Zafír hatása: Összehangolja a fizikai, szellemi és spirituális síkokat. Helyreállítja az egyensúlyt a testen belül. Segít megszabadulni a depressziótól és a stressztől.

Csillagjegy: A Bikák és a Szűzek számára ajánlott. Erősíti az önbizalmat és a stabilitást.

Csakra: Leginkább a torokcsakrát és a harmadik szemet harmonizálja. Segít a kommunikációban és az intuíció fejlesztésében.

Szellemi terület: Fokozza a mentális éberséget és a koncentrációt. Segít az érzékenység és a megértés terén.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre és a lélekre. Segít az elfogadásban és a belső békében.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és a félelmeket. Segíthet a racionális gondolkodás és döntéshozatal fejlesztésében.

Test: Javítja az alvást és csökkenti az álmatlanságot. Fizikailag segíthet az emésztési problémák enyhítésében.