Nyugtató, szerelem vonzó, reményt hozó karkötő

Nincs értékelés
–12 %
nyugtato szerelem vonzo remenyt hozo karkoto
4 735 Ft 4 960 Ft 5 185 Ft 5 410 Ft 5 635 Ft 5 860 Ft 4 735 Ft-tól –12 % 4 167 Ft 4 365 Ft 4 563 Ft 4 761 Ft 4 959 Ft 5 157 Ft 4 167 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Nyugtató, szerelem vonzó, reményt hozó ásvány karkötő dumortierittel, angelittel, rózsakvarccal és cirkóniás köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Dumortierit

Dumortierit hatása: Oldottságot és könnyedséget hoz az életbe. Csökkenti a félelmeket, a depressziót és a szorongást. Segít az önkifejezésben és az önelfogadásban.

Csillagjegy: A Bika, a Rák és a Mérleg csillagjegy szülötteinek ajánlott. Hatásos lehet az Ikrek és a Skorpió számára is.

Csakra: Főként a szívcsakrához kapcsolódik, segítve az érzelmi egyensúlyt. Támogatja a torokcsakra aktivitását, elősegítve az őszinte kommunikációt.

Szellemi terület: Növeli az érzékenységet és a magabiztosságot. Segíti a megérzések javítását és az intuitív képességek fejlesztését.

Lelki terület: Javítja az érzelmi stabilitást és a lelki béke elérését. Segít a szexuális életben és az érzelmi kapcsolatokban.

Mentális terület: Serkenti a kreativitást és segít a célok kitűzésében. Csökkenti a stresszt és javítja a mentális tisztaságot.

Test: Fizikailag támogatja az immunrendszert és az általános vitalitást. Segíthet a fájdalomcsillapításban és az idegrendszeri problémák kezelésében.

 

Angelit

Angelit hatása: Segíthet az érzelmi gyógyulásban és a lelki békében. Nyugtató hatással lehet a szellemi és érzelmi területekre. 

Csillagjegy: A Skorpió, a Rák és a Halak szülötteinek ajánlott szerencsekő.

Csakra: A torokcsakrát támogatja és tisztítja.

Szellemi terület: Segíthet a kommunikációban és az önkifejezésben.

Lelki terület: Békét és harmóniát hozhat az életbe, valamint segíthet a spirituális fejlődésben. Erősítheti az önbizalmat és a magabiztosságot.

Mentális terület: Segíthet a mentális tisztaság és stabilitás elérésében. Csökkentheti a szorongást és a stresszt.

Test: Fizikai szinten támogathatja az immunrendszert és a gyógyulási folyamatokat.

 

Rózsakvarc

Rózsakvarc hatása: Nyugtató hatása van, segíthet csillapítani a stresszt és szorongást. Segíthet az önbizalom és az önelfogadás növelésében.

Csillagjegy: A Bikák és a Mérlegek számára rendkívül kedvező hatású lehet a rózsakvarc használata. Segíthet a szeretet és harmónia erősítésében a kapcsolataikban.

Csakra: Főleg a szívcsakrát támogatja, segítve az érzelmi egyensúlyt és a szeretet áramlását. A rózsakvarc ásvány kiegyensúlyozza és aktiválja a szívcsakrát.

Szellemi terület: Segíthet növelni az érzékenységet és az empátiát mások iránt. Serkentheti a kreativitást és az inspirációt.

Lelki terület: Érzelmileg megnyugtató hatással bír, segíthet feloldani a fájdalmat és a negatív érzelmeket. Erősítheti az önelfogadást és segíthet a szív megtisztításában.

Mentális terület: Kiegyensúlyozó hatása lehet a mentális területen, segítve az érzelmi stabilitást és a belső béke elérését. Fokozhatja a koncentrációt és a mentális tisztaságot.

Test: A rózsakvarc hagyományosan pozitív hatást tulajdonítanak a fizikai egészségre, például az immunrendszer erősítésében és a sebgyógyulás támogatásában. Gyakran használják stressz és szorongás csökkentésére, valamint a vérnyomás szabályozására.