Kitartást növelő, stresszoldó, földelő karkötő

Nincs értékelés
–12 %
kitartast novelo stresszoldo foldelo karkoto
3 843 Ft 4 026 Ft 4 209 Ft 4 392 Ft 4 575 Ft 4 758 Ft 3 843 Ft-tól –12 % 3 382 Ft 3 543 Ft 3 704 Ft 3 865 Ft 4 026 Ft 4 187 Ft 3 382 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Kitartást növelő, stresszoldó, földelő ásvány karkötő tigrisszemmel, moha acháttal, bronzittal és térkép jáspissal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  • 8 mm-es ásványgyöngyök
  • 11×7-es Tigrisszem "henger"

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Tigrisszem

Tigrisszem hatása: Növeli az önbizalmat és a kitartást. Védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben.

Csillagjegy: Az Oroszlán és a Bak csillagjegyhez kötődik. Segít az önbizalom erősítésében és az életcél megtalálásában.

Csakra: Főként a napfonat és a gyökér csakra harmonizálásában játszik szerepet. Segít az energiák egyensúlyban tartásában és a spirituális fejlődésben.

Szellemi terület: Növeli az éberséget és az igazságosságot. Segít belső békét és stabilitást találni.

Lelki terület: Csillapítja a szorongást és a stresszt. Segíthet úrrá lenni a gyászon és a veszteségeken.

Mentális terület: Erősíti a koncentrációt és a mentális éberséget. Kiegyensúlyozza az érzelmeket és serkenti a pozitív gondolkodást.

Test: Csökkenti a feszültséget és a fejfájást. Jótékony hatással lehet az emésztésre és az immunrendszerre.

 

Achát

Achát hatása: Jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Segít az érzelmi egyensúly megteremtésében és a stressz csökkentésében. Erősíti az önbecsülést és a pozitív énképet.

Csillagjegy: Különösen kedvező hatást gyakorol a Rák, a Mérleg és a Vízöntő jegy szülötteire. Segíti az egyén jellemfejlődését és az érzelmi stabilitás megőrzését.

Csakra: Általában a gyökércsakrát és a koronacsakrát harmonizálja és tisztítja. Segít az energiák szabad áramlásában és az energetikai egyensúly fenntartásában.

Szellemi terület: Segíti az életutunk megértését és az önfejlődést. Serkenti az intellektuális képességeket és a kreativitást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegrendszerre és segít a belső béke elérésében. Fokozza az empátiát és segít az érzelmi sebek gyógyításában.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolatokat és segít a koncentrációban. Serkenti az agy működését és segít a mentális tisztánlátásban.

Test: Fizikailag támogatja az immunrendszert és segít a test energetikai egyensúlyának fenntartásában. Csökkenti a fájdalmat és segít az általános vitalitás megőrzésében.

 

Bronzit

Bronzit hatása: Földelő és stabilizáló hatású. Segít megnyugtatni az elmét és csökkenti a stresszt. Védő energiákat nyújt, különösen az aura védelmére. Növeli az önbizalmat és a határozottságot. Serkenti a kitartást és a célok elérését.

Csillagjegy: Bika és Skorpió. Nyilas és Bak is jól reagálhat a bronzitra. Rák és Oroszlán is kapcsolódhat hozzá.

Csakra: Gyökércsakra (Muladhara). Napfonat (Manipura) is harmonizálódhat bronzit segítségével.

Szellemi terület: Növeli a belső erőt és stabilitást. Segít a realitásokkal való megbékélésben és elfogadásban.

Lelki terület: Fokozza az önfelfedezést és az önismeretet. Segít elengedni a múltbéli sérelmeket és traumákat.

Mentális terület: Segít a fókusz fenntartásában és a célok kitűzésében. Csökkenti az aggodalmakat és a negatív gondolatokat.

Test: Csillapítja a fájdalmat és az izomfeszülést. Segít normalizálni a vérnyomást és a hormonális egyensúlyt.

 

Jáspis

Jáspis hatása: Földelő és stabilizáló hatású, segít a belső harmónia megteremtésében. Növeli az állóképességet és a vitalitást, valamint segít a stressz kezelésében.

Csillagjegy: A Szűz és a Bak jegy szülötteinek különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és a kitartást.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a földelést és a stabilitást. Javítja az alapvető biztonságérzetet és az önbizalmat.

Szellemi terület: Fokozza a koncentrációt és a megértést, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a kreativitást és az új ötletek megvalósítását.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre, segítve a stressz és a feszültség oldását. Erősíti az elfogadást és a belső béke érzését.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és a depressziót, segítve az érzelmi egyensúly helyreállítását. Fokozza az éberséget és a mentális tisztaságot.

Test: Segít az emésztési problémák enyhítésében és a vérkeringés javításában. Erősíti az immunrendszert és támogatja a sebgyógyulást.