Kitartást növelő, önszeretet erősítő karkötő

Nincs értékelés
–12 %
kitartast novelo onszeretet erosito karkoto
4 221 Ft 4 423 Ft 4 624 Ft 4 826 Ft 5 027 Ft 5 229 Ft 4 221 Ft-tól –12 % 3 714 Ft 3 892 Ft 4 069 Ft 4 247 Ft 4 424 Ft 4 602 Ft 3 714 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Kitartást növelő, önszeretet erősítő ásvány karkötő rose gold hematittal, ónixal és morganittal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Hematit

Hematit hatása: Erős védelmet nyújt a negatív energiák ellen és támogatja a földelést. Segít a vérképzésben és a vérnyomás stabilizálásában.

Csillagjegy: A Kos és a Skorpió jegy szülöttei számára különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és támogatja a bátorságot.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a stabilitás és a biztonság érzetét. Fokozza az energiát és segít az életenergia folyamatos áramlásában.

Szellemi terület: Növeli a koncentrációt és a mentális tisztaságot, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a megértést és a logikus gondolkodást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre és segít a stressz kezelésében. Serkenti az önbizalmat és segít elfogadni a külső változásokat.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és segít az érzelmi stabilitás fenntartásában. Fokozza a mentális erőt és támogatja a kitartást.

Test: Javítja a vérkeringést és segít az oxigénellátásban. Csökkenti a fáradtságot és támogatja a vitalitást.

 

Ónix

Ónix hatása: Javítja a hallást és energetizáló hatással bír. Védőkőként viselhető, amely stabilitást és kitartást ad. Stresszoldó hatása révén segít az érzelmi egyensúly fenntartásában és az immunrendszer erősítésében.

Csillagjegy: Alapvetően kedvező a Nyilas, Bak és Vízöntő jegy szülötteinek. Elemzéseink szerint a föld elemhez kapcsolódik.

Csakra: Főként a gyökércsakrát aktivizálja és tisztítja. Az önmegvalósítás és az életenergia harmonizálása terén segít.

Szellemi terület: Erősíti az önuralmat és segít a fókusz fenntartásában. Kiemelkedően hatékony a mentális erő és a kitartás növelésében.

Lelki terület: Hozzájárul az önbizalom erősítéséhez és az életöröm fokozásához. Segít leküzdeni a félelmeket és a negatív gondolatokat.

Mentális terület: Csökkenti a stresszt és a belső feszültséget. Segít a koncentráció javításában és az elme nyugtatásában.

Test: Fizikailag segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Általános értelemben növeli a testi erőnlétet és a vitalitást.

 

Morganit

Morganit hatása: Nyugtató és megnyugtató hatású. Segíthet csökkenteni a stresszt és az szorongást. Ösztönzi az érzelmek kifejezését és elfogadását. Fokozza az empátiát és a szeretetet. Serkenti az önelfogadást és az önbecsülést.

Csillagjegy: Bika és Skorpió. Halak és Rák is pozitívan reagálhatnak rá. Oroszlán és Kos is kapcsolódhat hozzá.

Csakra: Szívcsakra (Anahata). Harmadik szem (Ajna) is aktiválódhat morganit hatására.

Szellemi terület: Bátorítja a kreativitást és az inspirációt. Segít a személyes növekedésben és fejlődésben.

Lelki terület: Hozzájárul a szeretet és a harmónia megtalálásához a kapcsolatokban. Segít feldolgozni és megoldani az érzelmi traumákat.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolkodást és a érzelmi stabilitást. Növeli a mentális tisztánlátást és a megértést.

Test: Csökkentheti a stressz okozta fizikai tüneteket, például a fejfájást vagy az izomfeszülést. Jótékony hatással lehet a szív és a keringési rendszerre.