Aura tisztító, védő ásvány karkötő

Nincs értékelés
–12 %
aura tisztito vedo asvany karkoto
4 013 Ft 4 205 Ft 4 397 Ft 4 589 Ft 4 780 Ft 4 972 Ft 4 013 Ft-tól –12 % 3 531 Ft 3 700 Ft 3 869 Ft 4 038 Ft 4 206 Ft 4 375 Ft 3 531 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Aura tisztító, védő ásvány karkötő labradorittal, tejkvarccal és hematit köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Labradorit

Labradorit hatása: Az ásvány segíthet az intuíció fokozásában és a spirituális kapcsolatok erősítésében. Véd a negatív energiáktól és segíthet a stressz csökkentésében. Fokozhatja az önbizalmat és segíthet az önismeret fejlesztésében. Javíthatja az energiaszintet és segíthet a kreativitás fokozásában.

Csillagjegy: A labradoritot általában a Szűz és a Skorpió csillagjegyekhez kapcsolják.

Csakra: Leginkább a harmadik szem csakrával társítják, ami az intuíció és a tudatosság központja.

Szellemi terület: Segíthet az intellektuális tevékenység fokozásában és az új ötletek generálásában.

Lelki terület: Elmélyítheti a spirituális kapcsolatokat és segíthet az önismeret fejlesztésében.

Mentális terület: Csökkentheti a stresszt és segíthet a mentális tisztaság és egyensúly elérésében. Fokozhatja az önbizalmat és segíthet az érzelmi stabilitás fenntartásában.

Test: Az ásványnak nincs közvetlen fizikai hatása a testre, de az általános jólétre és vitalitásra gyakorolhat pozitív hatást.

 

Tejkvarc

Tejkvarc hatása: Nyugtató és stresszoldó hatása van, segítve az idegnyugalmat és a lelki békét. Gyulladásgátló tulajdonsága révén segíthet az ízületi és bőrgyulladások enyhítésében. Aura tisztító hatása lehet, segítve a negatív energiák eltávolítását. Segíthet a lelki sebek gyógyításában és az érzelmi stabilitás fenntartásában.

Csillagjegy: Leginkább az Ikrek csillagjegynek tulajdonítják a szerencse kövét.

Csakra: Általában a koronacsakrát társítják hozzá, ami segíthet az energiák áramlásában és az egyensúly fenntartásában.

Szellemi terület: Segíthet az éberség fenntartásában és a koncentráció fokozásában. Fokozhatja az intuíciót és az információk befogadását

Lelki terület: Javíthatja az érzelmi stabilitást és az empátiát. Segíthet az önértékelés és az önbizalom növelésében

Mentális terület: Csökkentheti az aggódást és a félelemérzetet, elősegítve a mentális nyugalmat.

Test: Segíthet az emésztés és az anyagcsere szabályozásában. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén támogathatja az ízületi egészséget.

 

Hematit

Hematit hatása: Erős védelmet nyújt a negatív energiák ellen és támogatja a földelést. Segít a vérképzésben és a vérnyomás stabilizálásában.

Csillagjegy: A Kos és a Skorpió jegy szülöttei számára különösen kedvező hatással van. Erősíti az önbecsülést és támogatja a bátorságot.

Csakra: Leginkább a gyökércsakrát harmonizálja, segítve a stabilitás és a biztonság érzetét. Fokozza az energiát és segít az életenergia folyamatos áramlásában.

Szellemi terület: Növeli a koncentrációt és a mentális tisztaságot, segítve az objektív gondolkodást. Serkenti a megértést és a logikus gondolkodást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre és segít a stressz kezelésében. Serkenti az önbizalmat és segít elfogadni a külső változásokat.

Mentális terület: Csökkenti a szorongást és segít az érzelmi stabilitás fenntartásában. Fokozza a mentális erőt és támogatja a kitartást.

Test: Javítja a vérkeringést és segít az oxigénellátásban. Csökkenti a fáradtságot és támogatja a vitalitást.