Vitalizáló, feltöltő, derűt hozó ásvány karkötő

Nincs értékelés
–12 %
vitalizalo feltolto derut hozo asvany karkoto
3 959 Ft 4 148 Ft 4 337 Ft 4 526 Ft 4 715 Ft 4 904 Ft 3 959 Ft-tól –12 % 3 484 Ft 3 650 Ft 3 817 Ft 3 983 Ft 4 149 Ft 4 316 Ft 3 484 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 2024.06.19 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Vitalizáló, feltöltő, derűt hozó ásvány karkötő mookaittal, gránáttal, pink aventurinnal és barack aventurinnal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  • 8 mm-es ásványgyöngyök
  • 6 mm-es és 8 mm-es Gránát

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Mookait

Mookait hatása: Fokozza a vitalitást és az energiaszintet. Segít az önbizalom növelésében és az új kihívásokhoz való alkalmazkodásban.

Csillagjegy: Bak és Kos csillagjegyekhez kapcsolódik, de más csillagjegyek is érezhetik jótékony hatását. Különösen harmonizál a Bak csillagjegy szülötteivel.

Csakra: Jellemzően a Gyökércsakrát támogatja, erősítve ezzel a földelődést és a stabilitást. Támogatja a Napfonat (Solar Plexus) csakra egyensúlyát és aktiválását.

Szellemi terület: Növeli a koncentrációt és a mentális tisztaságot. Segít a célok kitűzésében és azok elérésében.

Lelki terület: Serkenti az önismeretet és az elfogadást. Segít az érzelmi egyensúly fenntartásában és a lelki stabilitás elérésében.

Mentális terület: Csökkenti a stresszt és a szorongást. Segít a negatív gondolatok leküzdésében és az optimizmus megerősítésében.

Test: Fizikai energiát ad és fokozza a vitalitást. Segít a szervezetben felhalmozódott mérgező anyagok kitisztításában.

 

Gránát

Gránát hatása: Energikus és vitalizáló hatással bír, fokozza az életerőt és az optimizmust. Erősíti a vért, segíti a vérkeringést és a szív működését.

Csillagjegy: A Skorpió és a Bak csillagjegyhez kapcsolódik, erősítve azok tulajdonságait. Hatékony lehet az Oroszlán és a Kos számára is, segítve önbizalmukat és kitartásukat.

Csakra: Főként a gyökércsakrahoz kapcsolódik, segítve az alapvető biztonság és stabilitás érzetének megteremtését. Aktiválja és tisztítja a koronacsakrát, segítve a spirituális kapcsolatot.

Szellemi terület: Serkenti az érdeklődést és a kitartást, segítve az új kihívásokkal való szembenézést. Növeli a koncentrációt és a mentális éberséget.

Lelki terület: Fokozza az önelfogadást és az önismeretet, segítve a belső harmónia elérését. Csökkenti a szorongást és a félelmet, erősítve a belső erőt.

Mentális terület: Segíti a célok kitűzését és azok elérését, támogatva a pozitív gondolkodásmódot. Csökkenti a stresszt és a lehangoltságot, javítva az életminőséget.

Test: Fizikai szinten támogatja a vérellátást és az anyagcserét, javítva az energiaáramlást. Segít a szív- és érrendszeri problémák, valamint az alacsony vérnyomás kezelésében.

 

Aventurin

Aventurin hatása: Szív regenerációt támogat és nyugtató hatással rendelkezik. Alvást segít és kedvezően befolyásolja a koleszterinszintet. Jótékony hatása van a bőrre, allergiákra és pattanásokra. Aura védelmére is használják, valamint támogatja a fogyást.

Csillagjegy: A Nyilas és a Rák szülötteknek ajánlott az aventurin.

Csakra: Leginkább a szívcsakrára hat pozitívan.

Szellemi terület: Segíthet a személyes növekedésben és a kreativitás fokozásában. Általánosan jó hatással van a szerencsére és a gazdagságra.

Lelki terület: Nyugtató hatással bír, segít megnyugodni és lelki harmóniát teremt. Erősítheti az önbecsülést és segíthet az elfogadásban.

Mentális terület: Segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. Támogatja a pozitív gondolkodást és a derűs hangulatot. 

Test: Fizikailag támogatja a szív és az érrendszer egészségét. Aventurint alkalmaznak akár a bőrproblémák enyhítésére is.