Mérleg lapis lazuli, lepidolit, jáde karkötő

–5 %
merleg lapis lazuli lepidolit jade karkoto
4 337 Ft 4 544 Ft 4 751 Ft 4 958 Ft 5 165 Ft 5 372 Ft 4 337 Ft-tól –5 % 4 120 Ft 4 317 Ft 4 513 Ft 4 710 Ft 4 907 Ft 5 103 Ft 4 120 Ft-tól
Változat
Várható kézbesítés:
2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Mérleg lapis lazuli, lepidolit, jáde ásvány karkötő lapis lazulival, lepidolittal és jádéval

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Lapis lazuli

Lapis lazuli hatása: Segíthet a spirituális fejlődésben és az intuíció erősítésében. Csökkentheti a stresszt és segíthet a belső nyugalmat megtalálni.

Csillagjegy: Az Oroszlán és a Szűz csillagjegyűek számára különösen kedvező lehet, segíthetve az önbizalom növelését és a kreativitást. A Nyilas csillagjegyűek is jól reagálhatnak rá, támogatva az intellektuális fejlődést és a bölcsesség keresését.

Csakra: Leginkább a torokcsakrához kapcsolódik, segíthetve a kifejezőképességet és az őszinteséget. Aktiválhatja a homlokcsakrát is, elősegítve az intuitív gondolkodást és a belső bölcsességet.

Szellemi terület: Serkentheti a tanulást és a kreativitást, segíthetve az új ötletek és projektek megvalósítását. Támogathatja az érvelési képességet és a kommunikációt, elősegítve a hatékony kapcsolatokat és az információátadást.

Lelki terület: Csökkentheti a félelmeket és az aggodalmakat, segíthetve a belső bátorság és az elfogadás megtalálását. Fokozhatja az önismeretet és az egyensúlyt, elősegítve a belső harmóniát és a lelki fejlődést.

Mentális terület: Javíthatja a mentális éberséget és a koncentrációt, segíthetve a hatékony döntéshozatalt és a feladatok megoldását. Csökkentheti a negatív gondolatokat és az idegeskedést, elősegítve a mentális stabilitást és a nyugalmat.

Test: Jótékony hatással lehet az idegrendszerre és a nyaki területre, segíthetve a feszültség és a görcsök oldását. Segíthet a hangszálak és a torok egészségének megőrzésében, valamint enyhítheti a torokfájást.

 

Lepidolit

Lepidolit hatása: Nyugtató hatással van, segít leküzdeni a stresszt és a haragot. Enyhíti az alvászavarokat és segít a békesség elérésében.

Csillagjegy: Mérleg szülöttek számára különösen kedvező. Más csillagjegyek között is pozitív hatással lehet, például Bika, Rák vagy Halak esetében.

Csakra: A koronacsakrát segíti. A harmadik szem csakrára is pozitív hatást gyakorol.

Szellemi terület: Elhatárolódást segít kialakítani. Nyugtatja az elmét és elősegíti a belső harmóniát.

Lelki terület: Véd a külső hatásoktól és segít az elfogadásban. Segít leküzdeni a félelmeket és a stresszt.

Mentális terület: Segít döntéshozatalokban és csökkenti az aggodalmakat. Fokozza az éberséget és az érzékenységet.

Test: Enyhíti az alvászavarokat és segít a nyugodt alvásban. Segíti az immunrendszer erősítését.

 

Jáde

Jáde hatása: Csökkenti a stresszt és segíti a nyugalmat. Erősíti az immunrendszert és támogatja a gyógyulást. Javítja az általános jó közérzetet.

Csillagjegy: Kedvező hatással van a Rák és a Szűz jegy szülötteire. Segít az érzelmek kifejezésében és az intuíció fejlesztésében.

Csakra: Főként a szívcsakrát harmonizálja, elősegítve az együttérzést és a szeretet áramlását. Aktivizálja és tisztítja a torokcsakrát, segítve az őszinteséget és a kommunikációt.

Szellemi terület: Segít az egyensúly megteremtésében a gondolatok között. Serkenti a kreativitást és támogatja az inspirációt.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegekre és segít a lelki békében. Növeli az önbizalmat és az önszeretetet.

Mentális terület: Segít az érzelmek kezelésében és a mentális stabilitás fenntartásában. Fokozza a mentális tisztaságot és a koncentrációt.

Test: Segíti a méregtelenítést és a sejtek regenerálódását. Csökkenti a fejfájást és segít a vérnyomás szabályozásában.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: