Energetizáló, regeneráló, nyugtató karkötő

–5 %
energetizalo regeneralo nyugtato karkoto
3 696 Ft 3 872 Ft 4 048 Ft 4 224 Ft 4 400 Ft 4 576 Ft 3 696 Ft-tól –5 % 3 511 Ft 3 678 Ft 3 846 Ft 4 013 Ft 4 180 Ft 4 347 Ft 3 511 Ft-tól
Változat
Várható kézbesítés:
2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 2024.07.23 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Energetizáló, regeneráló, nyugtató ásvány karkötő fazettált aventurinnal, mohaacháttal és bronzittal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Aventurin

Aventurin hatása: Szív regenerációt támogat és nyugtató hatással rendelkezik. Alvást segít és kedvezően befolyásolja a koleszterinszintet. Jótékony hatása van a bőrre, allergiákra és pattanásokra. Aura védelmére is használják, valamint támogatja a fogyást.

Csillagjegy: A Nyilas és a Rák szülötteknek ajánlott az aventurin.

Csakra: Leginkább a szívcsakrára hat pozitívan.

Szellemi terület: Segíthet a személyes növekedésben és a kreativitás fokozásában. Általánosan jó hatással van a szerencsére és a gazdagságra.

Lelki terület: Nyugtató hatással bír, segít megnyugodni és lelki harmóniát teremt. Erősítheti az önbecsülést és segíthet az elfogadásban.

Mentális terület: Segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. Támogatja a pozitív gondolkodást és a derűs hangulatot. 

Test: Fizikailag támogatja a szív és az érrendszer egészségét. Aventurint alkalmaznak akár a bőrproblémák enyhítésére is. 

 

Achát

Achát hatása: Jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Segít az érzelmi egyensúly megteremtésében és a stressz csökkentésében. Erősíti az önbecsülést és a pozitív énképet.

Csillagjegy: Különösen kedvező hatást gyakorol a Rák, a Mérleg és a Vízöntő jegy szülötteire. Segíti az egyén jellemfejlődését és az érzelmi stabilitás megőrzését.

Csakra: Általában a gyökércsakrát és a koronacsakrát harmonizálja és tisztítja. Segít az energiák szabad áramlásában és az energetikai egyensúly fenntartásában.

Szellemi terület: Segíti az életutunk megértését és az önfejlődést. Serkenti az intellektuális képességeket és a kreativitást.

Lelki terület: Nyugtató hatással van az idegrendszerre és segít a belső béke elérésében. Fokozza az empátiát és segít az érzelmi sebek gyógyításában.

Mentális terület: Kiegyensúlyozza a gondolatokat és segít a koncentrációban. Serkenti az agy működését és segít a mentális tisztánlátásban.

Test: Fizikailag támogatja az immunrendszert és segít a test energetikai egyensúlyának fenntartásában. Csökkenti a fájdalmat és segít az általános vitalitás megőrzésében.

 

Bronzit

Bronzit hatása: Földelő és stabilizáló hatású. Segít megnyugtatni az elmét és csökkenti a stresszt. Védő energiákat nyújt, különösen az aura védelmére. Növeli az önbizalmat és a határozottságot. Serkenti a kitartást és a célok elérését.

Csillagjegy: Bika és Skorpió. Nyilas és Bak is jól reagálhat a bronzitra. Rák és Oroszlán is kapcsolódhat hozzá.

Csakra: Gyökércsakra (Muladhara). Napfonat (Manipura) is harmonizálódhat bronzit segítségével.

Szellemi terület: Növeli a belső erőt és stabilitást. Segít a realitásokkal való megbékélésben és elfogadásban.

Lelki terület: Fokozza az önfelfedezést és az önismeretet. Segít elengedni a múltbéli sérelmeket és traumákat.

Mentális terület: Segít a fókusz fenntartásában és a célok kitűzésében. Csökkenti az aggodalmakat és a negatív gondolatokat.

Test: Csillapítja a fájdalmat és az izomfeszülést. Segít normalizálni a vérnyomást és a hormonális egyensúlyt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: